Waarom Plenty?

Plenty werkt simpel en snel

Wilt u weten wat u moet doen bij bijvoorbeeld pesterijen, ordehandhaving, gebrek aan energie of motivatie?

Inloggen is alleen mogelijk als u een abonnement hebt genomen of over een demo-account beschikt. U krijgt dan antwoord van een docent met een enorme ervaring in groeps- en veranderingsprocessen, pedagogiek en didactiek. Een antwoord van onderwijs-auteur en oud-docent, Beate Plenter, die weet dat voor een klas staan een zware dobber kan zijn, maar ook hoe dit energie en vreugde kan brengen.

Plenty is niet belerend, maar motiverend!

De teksten in Plenty zijn opmerkelijk motiverend van stijl. De toon is niet uit de hoogte of belerend, maar van de goede vriend, collega of coach die je met goede raad en tips terzijde staat. Goede raad die komt van iemand die het klappen van de zweep kent, maar ook de kneepjes van het vak.

Wat zeggen anderen over Beate Plenter

Hieronder enkele reacties van lezers van de onderwijsboeken van Beate Plenter. Deze boeken bevatten hetzelfde gedachtengoed als de online versie.

Boekbespreking door het tijdschrift Van 12 tot 18: "Vanuit het idee dat tekorten in het menselijk handelen niet te omzeilen, maar wel te be´nvloeden zijn, biedt het boek Naar een goede samenwerking uitstekende oplossingsstrategieën voor iedereen die op zoek is naar een zelfbewuster gedrag en naar een leidraad bij twijfel en onvrede. Plenter geeft een inzicht in en steun bij de omgang met collega's en groepen personen waarmee iemand samenwerkt."

Een coach en docente: "Dank voor dat boek Zelfbewust Docent Zijn. Zo lekker om wat steun te ondervinden. Ik vond het ook vaak grappig wat u schreef. Ik gebruik het voor coaching."

Een docent VO: "Ik wist het niet meer. U hebt mij in het onderwijs gehouden."

Een docente VO: "Ik weet nu meer wat ik wil en kan. Ik ga meer aan leerlingbegeleiding doen en daarvoor een cursus volgen."

Een docent VO: "Mijn collega is overspannen maar heeft uw boek op zijn nachtkastje liggen."

Een docent: "Zoals u het opneemt voor docenten; dat was voor mij nieuw."

Een abonnement op Plenty is beschikbaar voor: