Gratis onderwijsmateriaal voor leraren

Al het gratis materiaal plus nog ruim 400 andere artikelen, tips, lesbrieven, checklists, didactische werkvormen, zelfonderzoeken, enz. zijn beschikbaar in Plenty Onderwijskracht Online! Met enige regelmaat zal ook het gratis verkrijgbare deel van Plenty worden uitgebreid. Wilt u daar niet op wachten en sowieso graag de beschikking hebben over alle informatie, dan kunt u een abonnement nemen op Plenty. Een andere manier is om u aan te melden op onze nieuwsbrief met discussiemogelijkheid De docent heeft het woord. De nieuwsbrief verschijnt met enige regelmaat en bevat toelichtingen op nieuwe lesbrieven en/of behandelt actuele onderwerpen.

Er is gratis materiaal beschikbaar over de volgende onderwerpen:

Wilt u (nog) geen abonnement, maar deze site onthouden en/of op de hoogte gehouden worden, klik dan op de volgende opties:

Ik wil op de hoogte gehouden worden

 

Leerlinggedrag

Docentgedrag en beroepshouding

Mentoren en leerlingbegeleiders

Management

Relatie met ouders

 


Het onderwijsmateriaal dat op deze pagina ter beschikking wordt gesteld kunt u vrij downloaden, gebruiken en/of kopiëren. De auteursrechtvermelding mag echter niet verwijderd worden! Sommige documenten kunt u alleen bekijken en afdrukken als u beschikt over Acrobat Reader. Bent u niet in het bezit van Acrobat Reader dan kunt u dit programma hier gratis downloaden via de website van Adobe.